Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Οι έμποροι της υγείας καραδοκούν


Σαν πεινασμένες ύαινες που ορμούν στο θήραμα, οι διάφοροι κλινικάρχες έχουν βάλει τις αστικές φυλλάδες τους να διατυμπανίζουν πως το μόνο μέλλον για τα νοσοκομεία είναι η ιδιωτικοποίηση τους. Όσο για τον, κατά τα άλλα λαλίστατο, Λοβέρδο, αυτός έχει λουφάξει, αλλά την ίδια στιγμή προωθεί νομοσχέδια προς την κατεύθυνση αυτή.

Μετά το Ερρίκος Ντυνάν, υπάρχει άμεσως κίνδυνος να χαθούν
κι άλλα νοσοκομεία για το λαό, όπως το
τμήμα Κυστικής Ίνωσης
του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία"

Συγχωνεύουν λοιπόν νοσοκομεία, με αποτέλεσμα τη μείωση των κρεβατιών από 46.000 σε 32.000 (μείον 30% περίπου), τη στιγμή που οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες και σε κάθε γενική εφημερία ράντζα βγαίνουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων. Επιπλέον, φροντίζει να μην αυξηθεί το ελάχιστο προσωπικό, το οποίο εργάζεται σε συνθήκες γαλέρας, με εξευτελιστικούς μισθούς, αυξημένο φόρτο και αβέβαιες συμβάσεις. Τέλος, μειώνουν στο ελάχιστο και τα έξοδα για υλικά, δημιουργώντας αλλού ελλείψεις και αλλού φέρνοντας επικίνδυνα κινέζικα υλικά. Κοντολογίς, αντί να ενισχύσουν το ΕΣΥ και να προσφέρουν στο σκληρά εργαζόμενο ελληνικό λαό, σε τελευταία ανάλυση από τον ιδρώτα του, ένα πραγματικά ελεύθερης πρόσβασης, υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας, φροντίζουν να το διαλύσουν και να το προετοιμάσουν έτσι, ώστε τα αφεντικά να παραλάβουν σαν «Μεσσίες» ένα οικονομικό φιλέτο με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα.
Προσπαθώντας λοιπόν να καλύψουν το αποτυχημένο πείραμα της μαιευτικής κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν, που μόνο προβλήματα δημιούργησε, οι μεγαλοκαρχαρίες του Ιατρικού Κέντρου μας παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο και μιλούν, ως μωρές παρθένες, για «πόλεμο συμφερόντων», ενώ δεν διστάζουν να προκρίνουν και ανοιχτά ως μόνη λύση για το ΕΣΥ τη σταδιακή ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων. Επιπλέον, αυτό-προτείνονται και ως σύμβουλοι του υπουργείου Υγείας για την αναμόρφωση του ΕΣΥ. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας, «βάλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».
Η ηγεσία του υπουργείου παίζει το ρόλο της Πυθίας στις δημόσιες δηλώσεις, αλλά τα έργα μιλούν από μόνα τους. Το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά κρίσιμο όχι μόνο για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία αλλά για τον ελληνικό λαό γενικότερα. Καμία εμπιστοσύνη στις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να είμαστε έτοιμοι για μαζική και δυναμική απάντηση σε κάθε νέο μέτρο.

Νικόλας Δημητροκάλλης

2 σχόλια:

  1. Προσφορά δανείου μεταξύ ιδιαίτερα σοβαρό και πολύ γρήγορα
    Γεια σας,είμαι ένα άτομο που παρέχει δάνεια στο διεθνές. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιείται για τη χορήγηση δανείων μεταξύ ιδιωτών, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από 5000€έως 950.000 € σε όλες τις σοβαρές άνθρωποι τις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 2% ετησίως .Εγώ χορηγεί δάνεια Οικονομική , στεγαστικό Δάνειο , επενδυτικό Δάνειο, Δάνειο αυτοκινήτων , προσωπικό Δάνειο.
    Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:vivaldonapolitano@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή