Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η απάτη για το έλλειμμα αποκαλύπτεται

Αυτοί οι άθλιοι πολιτικοί υπηρέτες, με απάτη,
έβαλαν την χώρα στο "γύψο"
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τεχνητή εκτίναξη του ελλείμματος, αποκαλύπτοντας το στημένο παιχνίδι που έπαιξε η άθλια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του εργαζόμενου ελληνικού λαού για να τον δέσει χειροπόδαρα στη μέγγενη του ΔΝΤ.
Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα στοιχεία, το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά στο 15,4%, καθώς σε αυτό συμπεριλήφθηκαν τα χρέη των νοσοκομείων 5 ετών (2005-2009), ενώ με βάση τους κανόνες της Eurostat θα έπρεπε να περιληφθούν μόνο οι οφειλές του 2009! Μάλιστα, η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκαλύπτει ότι αυτό έγινε κατόπιν απόφασης αποκλειστικά της ελληνικής κυβέρνησης. Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες καταγγελίες από πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για σκόπιμη αύξηση του ελλείμματος με το συνυπολογισμό σε αυτό και των στοιχείων των ΔΕΚΟ, κάτι που ως μέθοδος υπολογισμού δεν ακολουθείται από καμιά χώρα της Ευρωζώνης! Δηλαδή, το έλλειμμα της χώρας αυξήθηκε με εντολή της ελληνικής κυβέρνησης και με χίλιους δυο τρόπους...
Η τεχνητή όμως αυτή διόγκωση του ελλείμματος το 2009 οδήγησε στην εκτίναξη των επιτοκίων δανεισμού και στον αποκλεισμό της Ελλάδας από τις διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα η κυβερνητική συμμορία του ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό και με τις δηλώσεις της περί «Τιτανικού», να σπρώξει τη χώρα και το λαό μας στα νύχια του ΔΝΤ. Επρόκειτο για ένα προμελετημένο σχέδιο και πολιτική επιλογή της ελληνικής μεγαλοαστικής τάξης και του κόμματος της, του ΠΑΣΟΚ, για να μπορέσουν στη συνέχεια με τον μπαμπούλα των διεθνών τοκογλύφων και της τρόικας να ξεθεμελιώσουν κατακτήσεις και δικαιώματα δεκαετιών, να ρίξουν το εργατικό κόστος και γενικά να ασιατοποιήσουν το λαό της χώρας μας.
Ας μην πιστεύουμε λοιπόν ότι όλα μας τα επιβάλλουν οι «απ' έξω». Οι κύριοι στυλοβάτες αυτής της εγκληματικής πολιτικής βρίσκονται μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Είναι οι Έλληνες εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλοεργολάβοι, μεγαλοεκδότες, βιομήχανοι, καθώς και οι δημοσιογράφοι, βουλευτές και υπουργοί τους, που με τα πιο αδίστακτα μέσα της πολιτικής ψευδολογίας, θρασύτητας και απάτης, συνεχίζουν να λυμαίνονται τη χώρα και να πίνουν το αίμα μας. Όμως, τα ψέματα τελειώνουν. Οι απάτες τους αποκαλύπτονται. Ο ελληνικός λαός πολύ σύντομα θα τους ρίξει στον Καιάδα της ιστορίας.
Μάριος Σάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου