Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Κυβέρνηση και καπιταλιστές θέλουν την εξόντωση του ελληνικού λαού

Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, οι σκόπιμα καλλιεργούμενες τάσεις φυγής των νέων στο εξωτερικό και η δραματική μείωση των γεννήσεων λόγω κρίσης απειλούν πλέον και την ίδια την ύπαρξη μας ως λαού.


Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση πάει χέρι χέρι
με την ασιατοποίηση της χώρας και το σαμποτάρισμα κάθε προοδευτικής εξέλιξης
για τον ελληνικό λαό

Ο λαός μας βιώνει μια από τις πιο λυσσασμένες επιθέσεις που έχει δεχτεί στην ιστορία του. Όχι από κάποιο βάρβαρο κατακτητή, αλλά από την ίδια την αστική τάξη της χώρας μας, κυρίως από το εφοπλιστικό και τραπεζιτικό κεφάλαιο, τις πιο τυχοδιωκτικές, άπληστες και αδίστακτες συμμορίες του παγκόσμιου καπιταλισμού. Που δεν διστάζουν να εφαρμόσουν το παράλογο σχέδιο της εξόντωσης ενός ολόκληρου λαού. Ενός λαού με πολιτισμό αιώνων, σύμβολο στην εξέλιξη και πρόοδο ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με αγωνιστική ιστορία και ταξικές παραδόσεις.
Το νοσηρό σχέδιο τους είναι καλά οργανωμένο και περιλαμβάνει τα εξής:
Με αφορμή την οικονομική κρίση που αυτοί δημιούργησαν, καλλιεργούν επίμονα ένα κλίμα φυγής των νέων στο εξωτερικό. Ξέρουν ότι απέναντι τους θα βρουν τη νέα γενιά κυρίως, το πιο μάχιμο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Ξέρουν καλά ότι οι νέοι άνθρωποι, σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές παραδόσεις των προηγούμενων γενεών και την αγανάκτηση για τη σημερινή κατάσταση, θα γίνουν γι' αυτούς ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Γι' αυτό έχουν βάλει όλα τα φερέφωνα τους να διώξουν με κάθε τρόπο τους νέους από τη χώρα. Προς το παρόν, η προσπάθεια τους δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελαν, μιας και στην πραγματικότητα, παρά τα ψευδή στοιχεία που παρουσιάζουν, ελάχιστο ποσοστό έχει πάρει το δρόμο της ξενιτιάς.
Ένα άλλο μέρος του σχεδίου περιλαμβάνει το σαμποτάρισμα των γεννήσεων. Ένας λαός στον οποίο δεν έρχονται νέες γενιές, ένας λαός γερασμένος και κουρασμένος είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Γι' αυτό φορτώνουν την ελληνική οικογένεια με αβάσταχτα οικονομικά βάρη ως προς την ανατροφή των παιδιών. Διαλύουν παιδεία, υγεία, κοινωνική πρόνοια, ενώ από την άλλη μειώνουν τραγικά το εισόδημα μας δημιουργώντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.
Το αποκορύφωμα, όμως, του σχεδίου τους έχει να κάνει με την ανεξέλεγκτη εισαγωγή λαθρομεταναστών, έτσι ώστε να αντικατασταθεί ο ελληνικός λαός από ένα συνονθύλευμα Αφροασιατών. Άνθρωποι που, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν πουληθεί στις χώρες τους σε φυλάρχους-δουλεμπόρους, με σκοπό να τους μεταφέρουν εδώ. Το αντάλλαγμα είναι να εργάζονται ώσπου να τους ξεχρεώσουν. Αυτοί που τους φέρνουν τους προωθούν σε άλλα μέλη της συμμορίας που βρίσκονται στη χώρα, οι οποίοι τους αναθέτουν τα πόστα τους (επαιτεία, παραεμπόριο, φανάρια, πορνεία, ναρκωτικά κ.λπ.). Είναι περιττό να πούμε ότι, μιας και στις χώρες από τις οποίες προέρχονται, η πολιτική εξουσία είναι συνήθως πιο αδύναμη από τη θρησκευτική, η εδώ κοινωνική τους οργάνωση γίνεται με  βάση την υπακοή στον εδώ θρησκευτικό τους ηγέτη, ο οποίος, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να τους οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες και φανατισμένες συμπεριφορές. Άλλωστε, σύμφωνα με το Κοράνι, κάθε άπιστος είναι εχθρός και ο «ιερός πόλεμος» καθήκον.
Η κυβέρνηση, πιστός υπηρέτης των μεγαλοκαπιταλιστικών συμφερόντων, δίνει όλο και πιο εύκολα την ιθαγένεια, αφήνει ανεξέλεγκτους τους μετανάστες να επιδίδονται σε οποιαδήποτε παρανομία, αφήνει ανοιχτά τα σύνορα, φτιάχνει τζαμί με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, επιτρέπει δημόσιες προσευχές σε ιστορικούς χώρους, π.χ., Προπύλαια, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα. Για τους Έλληνες εφαρμόζει την πιο σκληρή καταστολή (τη βιώσαμε στο Σύνταγμα), την πιο εξοντωτική φορολογία, τις απειλές και το χλευασμό («τεμπέληδες», «κοπρίτες» κ,λπ.).
Όλος αυτός ο συρφετός των αστών και των υπαλλήλων τους πρέπει να γνωρίζει ένα πράγμα. Όσο κι αν προσπαθούν να γυρίσουν την κοινωνία μας στο μεσαίωνα, αυτό μπορεί να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα: να κάνουν την εργατική τάξη να αναλάβει τον ιστορικό της ρόλο και να ξεμπερδέψει μια και καλή και από τους δυνάστες της.

Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου