Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων και με το νόμο



Στις 5/12/11 κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Δύο πράγματα μπορεί να υποθέσει κάποιος διαβάζοντας το.

Ότι ο λαός αυτής της χώρας αποτελείται από απογόνους του Γκέμπελς και των Ες Ες, από ανθρώπους που καθημερινά αποδεικνύουν τα βίαια και ρατσιστικά τους ένστικτα και που ευχαρίστως θα αναλάμβαναν υπηρεσία σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ή ότι επιτέλους έγινε η επανάσταση! Τώρα μπορούν να πανηγυρίζουν όλοι οι παρεπιδημούντες τα Εξάρχεια και τα λεγόμενα «αριστερά» κόμματα. Η κυβέρνηση Παπαδήμου υιοθέτησε ένα βασικό αίτημα τους. Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε υπομονετικά να έρθει και η σειρά των Ελλήνων εργαζομένων.
Φυσικά, τίποτα απ' όλα αυτά δεν συμβαίνει. Προσπαθούν να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό, κατηγορώντας τον για «ρατσιστή». Μερικά από αυτά που προβλέπει ο νόμος είναι τα εξής:
-              Χρηματική ποινή 3.000-10.000 ευρώ και φυλάκιση από 6 μήνες έως 3 έτη για όποιον έστω και προφορικά προκαλέσει κάποιον με βάση φυλετικά ή άλλα χαρακτηριστικά.
-              Φυλάκιση έως 2 έτη και χρηματική ποινή 6.000-20.000 ευρώ σε όποιο" συμμετέχει σε ένωση προσώπων που παροτρύνει η προκαλεί «ρατσιστική συμπεριφορά».
Ποια είναι για αυτούς η ρατσιστική συμπεριφορά; Ρατσισμός ουσιαστικά υπάρχει κατά των Ελλήνων και αυτόν τον προκαλεί η αστική τάξη της χώρας και οι εκάστοτε πουλημένες σε αυτή κυβερνήσεις. Με τα ανύπαρκτα σύνορα, την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, την γκετοποίηση, την καταστροφή ολόκληρων επαγγελματικών κλάδων, την αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζομένων από φτηνούς μετανάστες. Τον προωθούν αυτοί που μας θέλουν τρομοκρατημένους και κλεισμένους στα σπίτια μας. Τον προωθούν αυτοί που προσπαθούν να μετατρέψουν τη χώρα μας σε ένα άθλιο τριτοκοσμικό κράτος. Τον προωθούν αυτοί που τους συμφέρει να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης ώστε να μην απαιτούμε τίποτα και να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί.
Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πια το φοβερό σχέδιο εξόντωσης και αντικατάστασης του. Τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να υπερασπιστεί το δικαίωμα του να υπάρχει και να ζει με αξιοπρέπεια. Αυτόν τον ηρωικό αγώνα κανείς νόμος δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει!
Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου